kampanyasepeti@gmail.com

Kampanya Sepeti Arama Motoru

Arama Sonuçları

16 Ocak 2010 Cumartesi

Bizim Sofradan Yemek Kitapları

Bizim Sofradan Tarifler olarak blogumuzun açılmasının ardından ilk kampanyamızı yapıyoruz.Bu yemek tarifleri kitabı kampanyasında 3 şanslı kullanıcımıza Ümit Usta’nın yemek tarifleri kitabı hediye edilecek. Kampanya dahilinde kazanan 3 takipçimize üçer kitaptan (Ümit Usta2nın Mutfağından, Ümit Usta’dan Halk Yemekleri ve Ümit Usta’dan Çocuk Yemekleri) oluşan yemek tarifleri kitap seti yollanacaktır. Peki kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

1- Yemek tarifleri blogumuza e-mail abonesi olarak
2- Kampanyamızdan sitenizde bahsederek
 
Bu 2 seçenekten birisini 19 Ocak 2010 tarihine kadar gerçekleştiren takipçilerimiz çekilişe katılacak, çekiliş sonuçları ise 20 Ocak 2010 tarihinde açıklanacaktır. Çekiliş internet ortamında rastgele yapılacaktır. Herkese bol şans diliyoruz.


Notlar;
1.Eğer hem sitemize e-mail abonesi olur hem de sitenizde kampanyamızdan bahsederseniz çekilişe 2 hak ile katılmış olacaksınız. Takipçilerimizin 2 seçeneği de yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Birini yapmanız yeterlidir.
2.Sitemize yurt dışından katılan abonelerimiz hediye kazanmaları durumda kitap seti Türkiye’de belirttikleri bir adrese gönderilecektir.
 

Ümit Usta Yemek Kitapları seti kazananlar;
Yedekler ise şu şekildedir;









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *