kampanyasepeti@gmail.com

Kampanya Sepeti Arama Motoru

Arama Sonuçları

23 Şubat 2010 Salı

Bu Kampanya Yüzleri Güldürecek...

Takip ettiğim bloglardan birinde Mutlu Olalım Derneği'ne yardım edildiğini okumuştum. Mutlu Olalım, devlet ve üniversite hastanelerinde yatmakta olan çocuklarımızın tedavileri sırasında, sadece bedenen değil aynı zamanda ruhen de sağlıklı olmaları ve morallerinin arttırılması için sürekli ve özel günlerde etkinliklerin düzenlenmesi amacıyla kurulmuş bir dernekmiş. Blog arkadaşım o dernek için kartpostallar yapıyordu. Ne güzel bir etkinlik keşke vakit bulup benimde katkım olsa diye düşünürken beklenen an geldi...

Dernek yetkilisi Özlem Hanımla bloglar arası bir kampanya düzenlemeye karar vermişler. Kibrit kutularını çocuklarımıza uyarlayıp, onları sevindirmek ve bunu bloglar aracığıyla duyurmak. Bu eğlenceli kutucukları hazırlanırken hem siz eğleneceksiniz hemde çocuklarımız aldıkları kutu ve içindeki minik hediyelere çook sevinecekler.

Yapacağınız şey çok basit lütfen onları sevindirelim. Ben kibrit kutusu yapamam diyorsanız derneğin sitesini ziyaret ederek ihtiyaç listesinden birini göndererekte destek olabilirsiniz.

Bilmeyenler için kibrit kutusu nasıl süslenir? İçine neler konulabilir? onları bi sıralayalım!

 
Yukarıda gördüğünüz klasik kibrit kutusunu alıyoruz yada benzer bi kutu buluyoruz. Üzerini çeşitli malzemelerle süslüyoruz. İçine çocukların hoşuna gidebilecek minik objeler koyuyoruz. Detaylı araştırmayı Kelebek Atölyesinin sitesinden de yapabilirsiniz.

İstediğiniz kadar yapabilirsiniz, isterseniz 1 adet, isterseniz 5 adet!

Tek koşul, kampanyanın daha çok alana yayılması için herkesin bu etkinliği blogunda duyurması! Lütfen bir iyilik yapın, minicikde olsa bir destek olun, onların morale ve sevgiye ihtiyacı var.

Haydi yüzlerini gülümsetmeye...

Kampanyaya katılıp, blogunda duyuranları bir süpriz bekliyor. Kutu hazırlayıp aşağıda ki adrese gönderecek olan ayrıca katılmayıp, duyuru yaparak katkı sağlayan herkesin dahil olacağı bir süpriz!

Kutuları en geç 23 Nisan tarihine kadar yollayabilirsiniz. Önümüzde kocaman bir süre var, kimseyi zorlamamak adına! 23 Nisana kadar toplanan kutular onların bayramında,onlara hediye gidecektir!

Kibrit Kutusunun Gönderileceği Adres:

Mutlu Olalım Derneği
Özlem Şengir
Adres: M. Kemal C. Burak Apt. No 44 D 4 Bornova-İzmir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *